Vi velger ut produkter som vi selv mener er blant de beste på markedet. Her er det mye kvalitet. Klikk på de ulike logoene for å lese mer om klipskobuas produkter.


 
Dette er en 3D-scan såle som både aktivie mosjonister og topp atleter innenfor ulike idretter bruker. Vi lager blandt annet slike såler til en av Norges beste sykkelister som forøvrig syklet TdF sist sommer. I tillegg brukes denne sålen av mange av våre beste junioralpinister.

 
Dette er kvalitetssokker der ulike modeller er tilpasset alt av aktiviteter. DeFeet sokker brukes av flere av sykkellagene i TdF

 
Dette er innleggssålen som Hubert Immler på Head lager til Ted, Aksel, Kjetil og alle andre som kjører på Head og som får tilpasset sine sko på fabrikken. Det må bety at det er bra greier.
 
Disse merkene har fantastiske sko både til barn, junior og racingløpere. Disse merkene er vi komfortable med at egne løpere kjører på!

 
​Dette er beskyttelsesutstyr av beste sort. Mange av Norges, og da verdens beste alpinister, bruker dette. Ortema er et tysk firma som er store på ortopedisk utstyr. De leverer beskyttelsesutstyr til de fleste idrettene.

 
Dette er sokker med varme! Det er vevd inn varmetråder i sålen og vi bruker et lite batteri som festes opp på leggen. Sokkene vaskes på 30 grader. Vi som aktive trenere har brukt disse sokkene i flere år allerede og vi fryser ikke på beina. Kan selvfølgelig brukes i all slags sko og aktivitet.

 
Holmenkol lager kvalitetsvoks som brukes hyppig på øverste nivå.

 
Silverback er innovative sykler av Tysk kvalitet. Landevei og terreng.

 
Norda ski tuning tools: Dette er preppeutstyr utviklet av folk som jobber fulltid som servicemenn. De veit hva de vil ha!

 
Disc-Man: En liten og hendig slipemaskin for stålkantene. Enklere blir det ikke.

 
Ski scraper sharpener: Et must for de som ofte prepper sine ski. Med denne har du alltid skarpe siklinger.

 
Douchebag: De mest praktiske skitrekkene på markedet! I tillegg har de funksjonelle sekker og bagger.

 
Stereo ski: Norsk kvalitetsski for park og pudder.

 
Brower timing: Trådløs timing som fungerer. Brukes av mange World Cup lag.

 
Freelap timing: Genial timing der hver enkelt utøver har klokken på armen. Enkelt å sette opp og løperne får direkte tilbakemlding.

 
Booster strap: Elastisk powerstrap som gir deg 100% kontakt med pløsen. Brukes av de beste skikjørerne i verden!