Trenere

Gjermund Kveno

 

 

 

Gjermund er utdannet fysioterapeut og har jobbet de siste 17 årene med idrettsutøvere fra mange forskjellige idretter. Trener i Asker Skiklubb og Bærum Skiklubb de siste 8 årene. Har tatt NSF sin trenerstige fra T1 - T4 i alpint.

Jobber også som fysioterapeut, skotilpasser og instruktør ved Akimi sports clinic. 

 

 

Marcus Monsen

Tross sin unge alder har Marcus en imponerende lang karriere på landslag. Han er Jr. verdensmester og har flere sesonger kjørt på WC -sirkuset og gjort seg bemerket med sterke resultater både i E-Cup og WC. Han valgte i år å konsentrere seg om studier og vi har fått muligheten til å få noe av hans kunnskap med oss på veien videre i Racecenter. 

HENTET FRA WIKIPEDIA:

Vinter-OL for ungdom 2012 kjørte han på det norske laget som ble nummer nummer to i lagkonkurransen. Han fikk verdenscuppoeng i sitt første verdenscuprenn da han fra startnummer 65 kjørte han inn til 26.-plass i slalåm i St. Moritz 2. februar 2014.[1] Han fikk to medaljer i junior-VM 2014 med tredjeplass i superkombinasjonen og andreplass i storslalåm. I Norgesmesterskapet i alpint 2014 ble han nummer tre i slalåm. I Norgesmesterskapet i alpint 2015 ble han norsk mester i superkombinasjonen og han tok sølv i utfor.